Kontorsutvecklarna hyr ut både nya
och begagnade kontorsmöbler

Vi kan hjälpa till med alla typer av inredning såsom arbetsplatser, kontorsstolar och konferensmöbler. Du kan hyra möbler för tillfälliga projekt och för permanenta kontorslösningar. Inredningen kan hyras för den tidsperiod som passar just dig – allt ifrån korta tillfälliga projekt till mer långsiktiga lösningar. Vi har lång erfarenhet av kontorsplanering och utvecklar skräddarsydda hyreslösningar utifrån just dina behov och önskemål.

Ref: 6015

Nytt höj&sänkbart skrivbord

Höj&sänkbara skrivbord i björk eller vit laminat

390:- /månad
Ny
Ref: 5820

Konferensstol i olika material och färger

Konferensstol i olika material och färger

160:- /månad
Ny
Ref: 670

Arbetsplatspaket Medium Björk

Nytt höj & sänkbart skrivbord med kontorsstol och förvaringsskåp i björk

Paketpris 645:- /månad
Ny
Ref: 695

Arbetsplatspaket Basic Vitt

Nytt höj & sänkbart skrivbord med kontorsstol och förvaringsskåp

Paketpris 485:- /månad
Ny
Ref: 684

Arbetsplatspaket Medium Vitt

Höj & sänkbart skrivbord med kontorsstol och förvaringsskåp

Paketpris 645:- /månad
Ny
Ref: 1933

Invicta Point Pit Stop

Ny kontorsstol från Sitland i många olika utföranden

685:- /månad
Ny
Ref: 2347

Skärmväggar

Ljudabsorberande skärmväggar B80,B100,B120xH136 cm

Ny
Ref: 2360

Bordsskärmar Softlite

Bordskärm Softline B140,B160,B180xH45 cm

Fördelarna med att hyra möbler är många

Att hyra möbler erbjuder ett flexibelt alternativ till att köpa möbler eftersom dina förutsättningar eller behov kan komma att förändras över tid. Du kan själv bestämma hur lång tid hyresperioden ska gälla och hur du vill kombinera ny och begagnad inredning i hyresavtalet. Dessutom är hyra av möbler ett bra ekonomiskt alternativ eftersom du kan fördela kostnaderna månadsvis och därmed spara likvida medel i företaget. Därtill slipper du tidskrävande bokföringsarbete och upprättande av inventarieförteckningar.

Du kan välja att hyra begagnad eller ny kontorsinredning alternativt en kombination av dessa. Vid hyra av nya möbler samarbetar vi med en rad leverantörer som täcker in ett brett sortiment av kontorsinredningar. Vid sidan av traditionella kontorsmöbler kan vi även erbjuda hyresalternativ för exempelvis belysning, gardiner och annan inredning som kan förbättra arbetsmiljön. Alla möbler som vi har till försäljning går även att hyra.

Vi hjälper gärna till med idéer på vilka möbler som passar bäst i din kontorsmiljö. Tveka inte att höra av dig om du vill ha förslag på ett hyresalternativ till ditt kontor.